13/10/2014

Festeelval

Klub jeseniških študentov nas je tudi letos povabil k sodelovanju in sicer na prvem jeseniškem festivalu z naslovom Festeelval. Izbrali smo študentki 3. letnika, ki sta se skupaj pripravili na poučevanje prve pomoči. Objavljamo nekaj njunih utrinkov s festivala:

Vikend med 19. in 21. septembrom je bil zaznamovan s prvim jeseniškim festivalom, imenovanim Festeelval. Festival je zajemal kulturni, športni, otroški in zabavni program. Študentki FZJ Ana Verč in Jerneja Gros sva sodelovali na sobotni stojnici in sicer z delavnico prve pomoči in merjenjem krvnega pritiska. Poleg najinega dela sva se spoznali z ostalimi predstavniki stojnic, poklepetali z udeleženci festivala in čas je minil kot bi mignil. Meniva, da so taki festivali na Jesenicah zelo zaželeni, saj povezujejo generacije med seboj, ljudje pa spoznajo, katere aktivnosti se dogajajo v samem kraju.

Ana Verč in Jerneja Gros 


S Klubom jeseniških študentov sedaj sodelujemo že četrto leto. Menim, da je naše povezovanje pomembno predvsem za prepoznavnost fakultete in izmenjavo izkušenj z ostalimi študenti na Jesenicah. Skupaj se že veselimo novega dogodka.

Zala Marn,
Predsednica Študentskega sveta FZJ