16/01/2020

Teme diplomskih del v študijskem letu 2019/2020

Spoštovani,

obveščamo vas, da so teme diplomskih del za študijsko leto 2019/2020 objavljene v ŠIS-u pod zavihkom Zaključek študija / Pregled tem.

Naslov dispozicije diplomskega dela, ki ga je študent izbral iz razpisanega e-seznama za študijsko leto 2019/2020, mora biti obravnavan in potrjen najkasneje do 30. 9. 2021. V primeru, da kandidat dispozicije diplomskega dela ne odda v predpisanem roku ali v kolikor se kandidatu dispozicija diplomskega dela po prvi obravnavi zavrne in ponovna oddaja pred potekom predpisanega roka ni več možna, predložitev dispozicije v obravnavo na KDPZD ni več mogoča. Študent mora izbrati nov naslov in pričeti z izdelavo dispozicije iz aktualnega seznama razpisanih naslovov diplomskih del.

Študent lahko odda dispozicijo diplomskega dela v obravnavo na KDPZD takrat, ko ima opravljene obveznosti pri diplomskem seminarju, opravljene vse predpisane obveznosti in je vpisan v tretji letnik študijskega programa. Študent mora opraviti diplomski seminar v študijskem letu, ko je vpisan v 3. letnik študija.

Pri pripravi dispozicije diplomskega dela in diplomskega dela upoštevajte naslednje akte FZAB, ki so objavljeni v ŠIS-u pod zavihkom Gradiva / Druga / Navodila, Pravilniki.

Vsi obrazci, objavljeni v prilogah navodil in pravilnikov, so ustrezno urejeni in objavljeni v ŠIS-u pod zavihkom Gradiva / Druga / Obrazci.

Referat za študijske in študentske zadeve