06/04/2020

Obvestilo študentom

Spoštovani,

večkrat smo vas pozvali k sodelovanju, vendar še do danes, ni bilo nobenega odziva z vaše strani. Neliko smo presenečeni, saj gre za zelo lep projekt medsebojnega sodelovanja.

Mi nismo komercialisti, ne tržimo storitev, uporaba zaposlitvenega sistema zaposlitve.org je popolnoma brezplačna. Vzpostavili smo tudi ANDROID aplikacijo, ki smo jo sami financirali, kljub temu, da je portal neprofiten, smo edini, ki imamo tako napredno aplikacijo za iskanje zaposlitve v Sloveniji, ki jo tudi zavod za zaposlovanje ne premore.

Naša vizija je, da poenostavimo ljudem pot do zaposlitve in povežemo vse podjetnike, občine, društva v Sloveniji. To nam tudi uspeva, saj se podpora našemu portalu širi hitreje, kot koronavirus. Doslej nas je podprlo že več, kot 70% slovenskih občin. Še več šolskih in drugih inštitucij. Podprle so nas celo šole iz Bosne, Srbije, Hrvaške in dodale povezavo do nas, ker skrbijo za svoje dijake in študente, da pridejo lažje do zaposlitev. Kar je po svoje sramotno, da uvažamo delavce, ker so nekatere šole preponosne, da bi pomagale dijakom oz. študentom do zaposlitve.

Prosimo, vas lepo, da tudi vi dodate povezavo do našega portala, na vašo spletno stran, objavite tudi kakšno prijetno novico na vaši strani, saj so ljudje že tako prestrašeni zaradi virusa, številni se sedaj bojijo, da bodo tudi brez službe ostali.

V upanju, da boste prisluhnili nam, tistim občinam in šolam, ki so nas že podprle, svojim občanom in številnik podjetnikom iz vaši občin, pričakujemo, da boste povezavo do našega portala https://zaposlitve.org, dodali tudi vi.

Samo s sodelovanjem lahko premagamo vse. Brezposelnost, krizo, virus in še marsikaj drugega.

PR oddelek
Lucija Sitar
www.zaposlitve.org
051 775-775