15/07/2021

15. šola za klinične mentorje

 

Vabimo vas na 


15. šolo za klinične mentorje

z naslovom:

"Klinično usposabljanje v času pandemije Covid-19",

ki bo 15. 10. 2021 potekala po ZOOMu, s pričetkom ob 9.00 uri.  

Na področju kliničnega usposabljanja študentov je v tem času epidemiološka situacija doprinesla različne izkušnje in reševanje situacij kot so delo v rdeči coni, podpora in informiranje študentov, o prisotnem strahu pred okužbo na kliničnem usposabljanju ter s tem povečano možnost prenosa okužbe tudi na družinske člane. 

Šola za klinične mentorje bo naslovila vprašanja kot so:

- Kako je v tem času potekalo vključevanje študentov, kakšne so bile in kako so se kazale stiske študentov ter potekanje mentoriranja. 

- Ali so bili v tem času študenti na kliničnem usposabljanju v pomoč mentorju ter kakšen je bil razvoj mentorstva in mentoriranja na področju nujnih (izjemnih) razmer. 

Izkušnje tega časa nam prinašajo določena spoznanja oziroma nas tudi bogatijo, zato bomo podelili novosti o dobrih praksah, o izzivih, s katerimi ste se soočali, morda podali tudi mnenja, kako bi se kliničnega usposabljanja lotili drugače oziroma, kako bi drugače prišli nasproti študentom.

 


Prosimo vas, da se na dogodek prijavite preko SPLETNE PRIJAVNICE

 

Udeležba je brezplačna, število mest pa je omejeno. V primeru spletne izvedbe, bodo prijavljeni udeleženci 14. oktobra 2021 po elektronski pošti dobili povezavo do dogodka ZOOM in e-gradivo. Za več informacij smo vam na voljo na center@fzab.si ali 04 5869 368.

Vljudno vabljeni,

doc. dr. Sanela Pivač,
dekanja

PRIJAVNICA