05/08/2021

Konec študijskega in hkrati tutorskega leta

V soboto, 24. 7. 2021, smo se študenti tutorji Fakultete za zdravstvo Angele Boškin za uspešno opravljeno delo na področju tutorstva prislužili nagrado pustolovski park Bled.
Tekom študijskega leta smo tutorji študenti organizirali tutorska srečanja za študente, bili smo jim na voljo preko socialnih omrežij in e-pošte. Skupaj smo našli rešitve za marsikatero težavo.
Za vse, ki smo svoje naloge vestno opravljali, je Senat fakultete odobril predlog študentov tutorjev za nagrado, da obiščemo Pustolovski park Bled. Tako smo se na sončno poletno soboto (na žalost le) štirje tutorji srečali na parkirišču pod parkom. Skupaj smo odšli proti vrhu, si s pomočjo prijaznega osebja namestili varovalno opremo in se podali na progo. Ko smo premagali začetno nerodnost, smo se razživeli in res začeli uživati. »Ziplajne«, mostičke, vrvi … smo premagovali, tako kot mnoge ovire tekom študija. Na koncu smo si vzeli še nekaj časa, da smo posneli par spominskih fotografij. Proti večeru smo se odpravili nazaj do izhodišča in si v baru privoščili hladno pijačo in klepet. Ta je sem ter tja zanesel tudi na študij. Na pol v mraku, smo se z lepimi spomini in še bolj povezani, odpravili vsak svojo pot.
Kot koordinatorica tutorjev študentov, bi se rada zahvalila vsem študentom tutorjem, ki so celo leto pridno sodelovali in pomagali študentom pri študiju. Hvala tudi Fakulteti za omogočen izlet in predsednici Komisije za tutorstvo Marti Smodiš, viš. pred. brez katere tutorski sistem ne bi bil, to kar je. Hkrati pa vabim vse študente drugih, tretjih letnikov, absolvente in študente na drugi stopnji, da se nam v novem študijskem letu 2021-22 v oktobru pridružite. Razpis za tutorje študente je že objavljen na spletni strani fakultete, ravno tako obrazec za prijavo. Do takrat pa: lepe počitnice!

                                            Koordinatorica tutorjev študentov, Monika Stanonik

Konec študijskega in hkrati tutorskega leta


Konec študijskega in hkrati tutorskega leta