08/11/2021

POZIV ŠTUDENTOM ZA POMOČ PRI DELOVNEM PROCESU V SPLOŠNI BOLNIŠNICI NA JESENICAH - NUJNO!

Spoštovani študentje Fakultete za zdravstvo Angele Boškin,

s strani Ministrstva za zdravje smo prejeli poziv za vključevanje študentov v delovni proces bolnišnic, saj število obolelih za COVID-19 strmo narašča, posledično pa se veča potreba po zdravstvenih delavcih s področja zdravstvene nege. O pomanjkanju kadra in potrebo po pomoči smo bili seznanjeni tudi s strani naše gorenjske bolnišnice Splošne bolnišnice na Jesenicah.

V zvezi z navedenim vse študente Fakultete za zdravstvo Angele Boškin (na 1. stopnji študente 2. in 3. letnika) pozivamo, da se vključite v delovni proces v Splošni bolnišnici na Jesenicah in pomagate pri obvladovanju posledic okužb s COVID-19 po svojih najboljših močeh.

Vse študente, ki ste pripravljeni pomagati in se vključiti v delovni proces v Splošni bolnišnici na Jesenicah prosimo, da se prijavite v referat na naslov: referat@fzab.si, in sicer najkasneje do srede, 10. 11. 2021 do 12:00.

Vse opravljene ure se vam bodo priznavale v okviru kliničnega usposabljanja oziroma izbirnega kliničnega usposabljanja v skladu s pravili o priznavanju znanji in spretnosti na Fakulteti za zdravstvo Angele Boškin.

Za več informacij se lahko obrnete na gospo Marto Smodiš, koordinatorico kliničnega usposabljanja na naslov: msmodis@fzab.si ali na telefon: 04-5869-364.

Hvala vam za vašo pripravljenost pomagati in srečno.

Referat za študijske in študentske zadeve