07/03/2022

Predstavitev Sekcije študentov fizioterapije pri Združenju fizioterapevtov Slovenije

Študentke in študente študijskega programa Fizioterapija (VS) vabimo, da se nam pridružijo na spletni predstavitvi Združenja fizioterapevtov Slovenije in Sekcije študentov fizioterapije.
 
Predstavitev, ki bo potekala 30. marca 2022 od 15. ure dalje prek Zooma, bosta izvedli Jana Hočevar, predsednica Sekcije študentov fizioterapije, in Ana Filej, članica odbora sekcije.
 
Povezava Zoom: https://us06web.zoom.us/j/89803527449?pwd=UXd1SDM0UDRLRmswNVRXVzZHWHAwUT09
Oznaka sestanka (Meeting ID): 898 0352 7449
Geslo: 145327
 
Pridružite se nam in se pobliže seznanite z delovanjem in prednostmi sodelovanja v edini strokovni organizaciji fizioterapevtov v Sloveniji, ki združuje približno 1200 aktivnih članic in članov. V lanskem letu se je njeni študentski sekciji pridružilo največ novih članov ravno iz FZAB!
 
»V Sekciji študentov Združenja fizioterapevtov Slovenije sodelujemo študentje fizioterapije iz različnih fakultet in mladi fizioterapevti na začetku poklicne poti. Za aktivno udeležbo v sekciji študentov sem se odločila zaradi ambiciozne želje po novih izkušnjah, podrobnejšem poznavanju fizioterapije v Sloveniji in delu v prid stroki. S članstvom si prizadevamo, da bi združenje pridobilo večjo vlogo pri odločanju v zvezi s fizioterapijo v Sloveniji. Z večjim članstvom v edinem strokovnem združenju s področja fizioterapije v Sloveniji bi bilo to mogoče, zato vabim vse k včlanitvi že v študentskih letih, da s tem podpremo delovanje stroke in delamo za njeno boljšo prihodnost,« je povedala Ana Filej, prva diplomantka fizioterapije na FZAB.
 
Vljudno vabljeni!