04/10/2023

Ligamentum 2023

Spoštovane študentke in študenti fizioterapije.

Člani Sekcije študentov vas vabimo na 5. konferenco Ligamentum, z naslovom Karierni dan.
 
Ligamentum je konferenca, ki jo organizira Sekcija študentov Združenja fizioterapevtov Slovenije. Letos bo potekala že 5. leto zapored in je namenjena predvsem študentom fizioterapije, udeležijo pa se je tudi študentje drugih zdravstvenih smeri in diplomirani fizioterapevti. 
 
Izvedena bo v soboto, 14.10.2023, na URI Soča, v stavbi Vrtnica, v 4. nadstropju. 
 
Predavatelji, ki jih boste tisti dan lahko poslušali so doc. dr. Tine Kovačič, Lana Ritlop, Jan Pipan, doc. dr. Nena Kopčavar Guček, dr. med. spec. in Jana Hočevar. Slišali boste o aktualnih razmerah fizioterapije v Sloveniji, zaposlitvenih možnostih, fizioterapiji v tujini, napotkih kako biti dober začetnik, kako čimbolj motivirati paciente in dogodek bomo zaključili s skupščino članov sekcije študentov. Med daljšim odmorom pa boste imeli priložnost spoznati različne magistrske programe fizioterapije in še nekatere druge smeri.
 
Za več informacij in prijavo obiščite spletno stran Združenja fizioterapije Slovenije (https://physio.si/izpopolnjevanje/5-studentska-konferenca-ligamentum-2023-14-10-2023/?date_time=1697241600) ter naš instagram profil @sekcijastudentovzfs. 
 
Vljudno vabljeni, da se nam pridružite, pridobite novo znanje in se podružite z nami.
 
Se veselimo srečanja!
Sekcija študentov fizioterapije ZFS