Nagovor predsednika Alumni kluba

Zavedamo se, da smo zaposleni v ZN več, kot le prijazni, nasmejani in dobrosrčni, smo nepogrešljiv člen zdravstvene ekipe, ki lahko prav s svojo strokovnostjo in profesionalnostjo pripomore h kakovostnejši in varnejši obravnavi pacienta. Povezanost in sodelovanje zdravstvenih delavcev, med različnimi področji pa so osnove za, ki nam pomagajo, pri pridobivanju novih znanj in izkušenj. Tako smo prav povezovanje v Alumni klubu prepoznali, kot enega ključnih dejavnikov, ki nam bo pomagal postati boljši in uspešnejši.

Zato Vas vabim, da se včlanite v naš klub diplomatov Fakultete za zdravstvo Angele Boškin, kjer bomo skupaj gradili medsebojno povezanost med različnimi strokovnjaki zdravstvenih smeri. 

Želimo si spodbujati pripadnost fakulteti. Promovirali mednarodne in domače dosežke, karierne dosežke diplomantov.  Spodbujati in spremljati znanstveno-raziskovalno ter izobraževalno delo fakultete.  Na ta način bomo uresničevali povezanost fakultete s člani Alumni kluba ter sodelovanje z organizacijami, iz katerih člani Alumni kluba prihajajo.

 
Urban Bole, mag. zdr. neg.