21/09/2012

ŠE ENO PROSTO MESTO ZA ERASMUS IZMENJAVO V TUJINI

Spoštovani!

Na razpisu za Erasmus mobilnost smo letos pridobili sredstva za individualno mobilnost treh študentov z namenom opravljanja prakse.  Dva študenta v letnem semestru odhajata na Univerzo na Malti, ostaja pa še eno prosto mesto. Iz preteklih izmenjav imamo dobre izkušnje z JAMK University of Applied Sciences, School of Health and Social Studies, Finska. Možnost izmenjave je tudi na Adnan Menderes University, School of Health v Turčiji, kjer naši študenti še niso bili, imajo pa zelo dobre izkušnje naši profesorji. Izmenjava bi potekala v letnem semestru, torej od začetka marca do začetka junija 2013.
Pogoj za prijavo je, da je študent vpisan v najmanj drugi letnik dodiplomskega študija, ima status študenta in opravljene vse obveznosti (tj. klinično prakso, prisotnost na seminarjih, seminarske naloge, prisotnost na predavanjih). Obvezno je tudi znanje angleškega jezika.

Več informacij o mednarodni izmenjavi študentov dobite na strani: http://www.fzab.si/index.php?page=informacije-za-studente .

Prosimo, prijavite se čim prej, na e-naslov:, saj je rok za oddajo prijave na omenjenih Univerzah zelo blizu!

Dodatne informacije na 04 5869 367 ali po e-pošti: shvalictouzery@vszn-je.si.Obrazec za prijavo...
 

dr. Simona Hvalič Touzery
Mednarodno sodelovanje in raziskovanje