19/08/2013

VŠZNJ upešna na Javnem razpisu za vzpostavitev sistema zagotavljanja kakovosti na visokošolskih zavodih v Republiki Sloveniji

 

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: 3. Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja; prednostne usmeritve  3.3.: Kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva.


Spoštovani!

Obveščamo vas, da je bila Visoka šola za zdravstven nego Jesenice uspešna s prijavno na Javnem razpisu za vzpostavitev sistema zagotavljanja kakovosti na visokošolskih zavodih v Republiki Sloveniji v letih 2012 - 2015, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.  

Vljudno vabljeni klinični mentorji Visoke šole za zdravstveno nego Jesenice in študenti prve in druge stopnje Zdravstvena nega. Na delavnice ste vabljeni tudi ostali klinični mentorji in študenti programa Zdravstvena nega drugih šol v Sloveniji. Število mest je omejeno. Kotizacije ni.

Projekt se prične z 7. šolo za klinične mentorje: »Odgovornost za kakovostno visokošolsko izobraževanje na področju zdravstvene nege: nekateri vidiki izboljšav v procesu kliničnega usposabljanja«, v torek, 24. 9. 2013 v konferenčni dvorani Zavarovalnice Triglav, Bleiweisova 20, 4000 Kranj. Več...


Veselimo se srečanja z Vami.

 

izr. prof. dr. Brigita Skela Savič
Dekanja