01/10/2018

Spoštovane brucke in bruci!

Vstopili ste na novo pot, pot, ki vam bo prinesla nova znanja in izkušnje. Želimo vam, da ste na poti, ki je pred vami pogumni, vztrajni in odločni.

Fakulteta za zdravstvo Angele Boškin (FZAB) je skozi leta delovanja pogumno, vztrajno in odločno razvijala študijske programe s področja zdravstva. Poslanstvo fakultete je ustvarjati, posredovati in razširjati znanje za zagotavljanje kakovostne, varne in učinkovite zdravstvene obravnave. Vseskozi skrbi za razvoj posameznika v kompetentnega  strokovnjaka.
Danes sprejemamo 12. generacijo študentov  na prvi stopnji študijskega programa Zdravstvena nega (VS) in 1. generacijo študentov na prvi stopnji študijskega programa Fizioterapija (VS).
Prav tako sprejemamo 10. generacijo študentov na študijskem programu druge stopnje Zdravstvena nega (mag./2l.) in 3. generacijo študentov na drugi stopnji Promocija zdravja (mag./2l.).
Veseli nas, da lahko sprejmemo tudi 2. generacijo študentov na doktorskem študiju Zdravstvene vede.
Vsem študentom želimo, da krepite svoje znanje, veščine in kompetence, ki jih boste dobili skozi študijski proces ter da postanete prepoznani strokovnjaki na področjih, ki jih razvijate.

Naj bo vaše študijsko življenje bogato in prepletano s sanjami, ki jih želite doseči.
Obdobje študija je velika življenjska prelomnica, zato vam v imenu vseh zaposlenih Fakultete za zdravstvo Angele Boškin želim pogumen in uspešen študij. 

Foto galerija


Sanela Pivač, mag. zdr. neg., spec. manag., viš. pred.
Vršilka dolžnosti dekanje