24/09/2021

Prvi študijski dan za 1. letnik Zdravstvena nega (VS) in Fizioterapija (VS) - 1. 10. 2021

Spoštovani brucke in bruci,

obveščamo vas, da bo prvi študijski dan, za redne študente študijskih programov Zdravstvena nega (VS) in Fizioterapija (VS) potekal v petek, 1. oktobra 2021, na lokaciji Fakultete za zdravstvo Angele Boškin, Spodnji Plavž 3, 4270 Jesenice v naslednjih terminih:
 

  • za študente REDNEGA ŠTUDIJA študijskega programa ZDRAVSTVENA NEGA, v dveh ločenih skupinah (1. skupina ob 11.00 uri in 2. skupina ob 13:00 uri) v Predavalnici 1. Sporočilo, v katero skupino ste uvrščeni, vam bomo posredovali na vaš e-naslov, do srede, 29. 9. 2021.
     
  • za študente REDNEGA ŠTUDIJA študijskega programa FIZIOTERAPIJA ob 9:00 uri v Predavalnici 1.


Za izredne študente študijskih programov Zdravstvena nega (VS) in Fizioterapija (VS) bo prvi študijski dan potekal v petek, 1. oktobra 2021 na daljavo preko ZOOM povezave.
 


POMEMBNO:

Za vstop na Fakulteto za zdravstvo Angele Boškin morate izpolnjevati pogoj PCT.


Vsi študentje, ki ne izpolnjujete pogoja prebolevnosti, cepljenja ali testiranja (dokazilo o negativnem rezultatu testa PCR, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa ali testa HAG, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa) – se morate za potrebe izvajanja študijskega programa v prostorih fakultete, obvezno testirati s testi HAG za samotestiranje, in sicer enkrat tedensko v enakih presledkih.

V primeru pozitivnega HAG testa za samotestiranje, kot tudi v primeru bolezenskih znakov in simptomov (ne glede na to, da sicer izpolnjujete pogoj PCT), ostanite doma in o tem obvestite svojega zdravnika.

Veselimo se srečanja!

Referat za študijske in študentske zadeve