29/10/2013

Vabilo študentom in absolventom magistrskega študijskega programa Zdravstvena nega k udeležbi na Erasmus intenzivnem programu na Malti, maja 2014

 Works in Progress
Erasmus agreement number 2013-1-NO1-ERA10-06366
Erasmus intenziven program za magistrske študente

 

Vabilo študentom in absolventom magistrskega študijskega programa Zdravstvena nega k udeležbi na Erasmus intenzivnem programu na Malti, maja 2014


Lokacija:
Valletta, Malta
Gostitelj (šola): University of Malta
Datum programa: 19. do 30. maj 2014 (čas za potovanje ni vključen)
Jezik: Angleščina
Pridobljeni krediti: 5 ECTS
Prosta mesta: Na voljo je 5 mest.

Kritje stroškov: Program financira Evropska unija, tako da bodo bivanjski in potni stroški udeleženih študentov kriti v okviru programa. Študenti bodo morali sami kriti nekatere neformalne aktivnosti in delno prehrano. Študenti si bodo delili sobe.

Pogoj za prijavo: Opravljen izpit pri predmetu Raziskovanje in raziskovalna metodologija. Programa se lahko udeležijo vsi študenti magistrskega študijskega programa (2. letnik in absolventi).

Več o prijavi, štipendiji, nastanitvi in gostujoči instituciji si lahko preberete tukaj.

Pogoj za sprejem:
Študent mora oddati predlog na priloženem obrazcu:

• Preliminarna raziskovalna vprašanja/cilje, ki naj temeljijo na opredeljenem problemu z že razvito raziskovalno metodologijo, ki naj bo v skladu z raziskovalnimi vprašanji in cilji.
• Študent mora oddati prijavo na priloženem obrazcu
• Celotna dolžina predloga naj bo od 250 do 300 besed
• Največ 200 besed dolgo pojasnilo, zakaj želite sodelovati v Intenzivnem programu in kaj upate, da boste z udeležbo pridobili.
• Prijava mora biti napisana v angleškem jeziku.

Rok za oddajo: 20. december 2013,  na e-naslov: jzurc@vszn-je.si!

Works in Progress je projekt v okviru konzorcija Iris. V WIP so v letu 2014 vključene sledeče institucije: Oslo and Akerhus University College of Applied Science, Norveška; Trinity College Dublin, Irska; Viska šola za zdravstveno nego Jesenice, Slovenija; University of Malta, Malta; VIA University College, Danska in Instituto Politecníco de Leiria, Portugalska.

Vabljeni na nepozaben, zanimiv in znanja poln dogodek!