14/01/2014

Informativni dnevi na Visoki šoli za zdravstveno nego Jesenice


 
Spoštovana bodoča študentka, spoštovani bodoči študent!


Vabimo vas, da se udeležite informativnega dneva na Visoki šoli za zdravstveno nego Jesenice, kjer vam bomo predstavili študijski program prve stopnje Zdravstvena nega in vam odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Informativni dan bo v petek, 14. 2. 2014 ob 10. uri in 15. uri, ter v soboto, 15. 2. 2014 ob 10. uri v predavalnici 1 v pritličju Visoke šole za zdravstveno nego Jesenice, Spodnji Plavž 3, 4270 Jesenice.

Visoka šola za zdravstveno nego Jesenice je sodobna, evropsko primerljiva šola na področju izobraževanja v zdravstveni negi. Učne baze zdravstvenih ustanov, kjer naši študentje opravljajo klinično prakso, nam priznavajo kakovost tako z vidika znanj naših študentov kot tudi z vidika organiziranosti pedagoškega procesa.

Naše temeljne vrednote delovanja so znanje, partnerstvo in razvoj, k temu pa dodajamo še inovativnost, raziskovanje in kakovost. Na naši šoli boste pridobili znanja in sposobnosti ter mednarodne izkušnje, ki vam bodo po diplomi omogočile lažjo izbiro in načrtovanje poklicne poti po vaši meri.

Kratke informacije o šoli in programu si lahko preberete tukaj, predstavitveno brošuro najdete tukaj.

Pridružite se nam,

 

izr. prof. dr. Brigita Skela Savič
D E K A N J A