24/02/2014

Naj bo VŠZNJ vaša prva izbira! Vabimo vas k vpisu na prvi prijavni rok


 
Spoštovana bodoča študentka, spoštovani bodoči študent!


Informativni dnevi so za nami, predstavili smo vam študijski program prve stopnje Zdravstvena nega in vam odgovorili na vaša vprašanja. Zahvaljujemo se vam za vaš obisk, tisti, ki se niste uspeli udeležiti informativnih dni, smo vam na voljo v referatu za študijske zadeve (04 586 93 61).

Visoka šola za zdravstveno nego Jesenice je sodobna, evropsko primerljiva šola na področju izobraževanja v zdravstveni negi. Učne baze zdravstvenih ustanov, kjer naši študentje opravljajo klinično prakso, nam priznavajo kakovost tako z vidika znanj naših študentov kot tudi z vidika organiziranosti pedagoškega procesa.

Naše temeljne vrednote delovanja so znanje, partnerstvo in razvoj, k temu pa dodajamo še inovativnost, raziskovanje in kakovost. Na naši šoli boste pridobili znanja in sposobnosti ter mednarodne izkušnje, ki vam bodo po diplomi omogočile lažjo izbiro in načrtovanje poklicne poti po vaši meri.

Kratke informacije o šoli in programu si lahko preberete tukaj, predstavitveno brošuro najdete tukaj. Informacije o vpisu najdete tukaj.

Vpisna mesta:

70 vpisnih mest za redni študij

60 vpisnih mest za izredni študijZ velikim veseljem vas obveščamo, da je Svet NAKVIS potrdil sklep, da VŠZNJ izpolnjuje pogoje za preoblikovanje v fakulteto. S tem je dosežen eden od naših strateških ciljev, vstop v fakultetni prostor, ki odpira nove razvojne perspektive.

 

izr. prof. dr. Brigita Skela Savič
Dekanja