26/11/2014

Vabilo predstavnikom medijev na slavnostni dogodek ob inavguraciji

 Vabilo na slavnostni dogodek ob inavguraciji

2. december 2014 ob 17. uri, dvorana Kolpern, Fužinska cesta 2, Jesenice.

Spoštovani predstavniki medijev,

Prijazno vabljeni na slavnostni dogodek ob inavguraciji Visoke šole za zdravstveno nego Jesenice v Fakulteto za zdravstvo Jesenice

v torek, 2. decembra ob 17. uri
dvorana Kolpern, Jesenice

V zanimivem okolju muzejskega fužinskega naselja Stara Sava bomo predstavili dosežke fakultete v dosedanjih sedmih letih delovanja in razvojno vizijo. Dr. Alice Kiger s škotske University of Aberdeen bo predstavila Pet trendov v zdravstveni negi.  Ob tej priložnosti bo šola dr. Kigerjevi za njen prispevek k razvoju Fakultete za zdravstvo Jesenice podelila priznanje Angele Boškin.

Program:

17.00  

Pozdravni nagovor dekanje izr. prof. dr. Brigite Skela Savič

17.15

Dr. Alice Kiger: Pet trendov v zdravstveni negi

 

Podelitev priznanja dr. Alice Kiger za podporo in prispevek k razvoju Fakultete za zdravstvo Jesenice

17.35

Teorija, povezana s prakso: kakšno vrednost ustvarja?

 

V pogovoru sodelujejo: dr. Saša Kadivec, pomočnica direktorja za področje zdravstvene nege, Klinika Golnik, Katarina Lokar, pomočnica direktorja za področje zdravstvene nege, Onkološki inštitut Ljubljana, Darja Potočnik, absolventka FZJ in Tilen Zupanc, diplomant FZJ.

18.00

Razvoj stroke zdravstvene nege: hitro, ravno prav ali prepočasi?

 

Sodelujejo: Tomaž Tom Mencinger, župan Občine Jesenice, Darinka Klemenc, predsednica, Zbornica zdravstvene in babiške nege - Zveza društev medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Janez Poklukar, direktor, Splošna bolnišnica Jesenice, izr. prof. dr. Brigita Skela Savič, dekanja, Fakulteta za zdravstvo Jesenice

18.20  

Druženje in prejem Zbornika ob inavguraciji

 

 

Lepo vabljeni,  da dosežke obeležimo skupaj. Potrditev udeležbe je dobrodošla na dekanat@fzj.si ali 04/ 5869 360, z veseljem pa smo vam na voljo tudi za morebitne kontakte s sogovorniki.

izr. prof. dr. Brigita Skela Savič,
dekanja