31/05/2016

Mednarodni dogodek Demenca Palliare : Virtual open door event – Palliare Project
Spoštovani,

kot strokovnjake in aktivne na področju starostnikov vas vabimo na mednarodni dogodek, ki se bo odvijal v spletnem okolju. 
 
Fakulteta za zdravstvo Jesenice je partner v mednarodnem projektu »Palliare - Interprofessional experiential learning (IPE) solutions: equipping the qualified dementia workforce to champion evidence informed improvement to advanced dementia care and family caring« (več o projektu).  
 
V sredo 15. 6. 2016 ob 15h bo v novo oblikovanem spletnem okolju Communitiy of Practice - evropska mreža strokovnjakov za demenco (http://dementia.uws.ac.uk/), potekala delavnica. Temelji delavnice bodo izhajali iz najnovejšega dokumenta, European Best Practice Statement (BPS), ki so ga oblikovali strokovnjaki na področju demence. 
 
Glede na novo podpisano strategijo obvladovanja demence do leta 2020, so specifična znanja iz evropskega konteksta več kot pomembna. 
Z udeležbo na delavnici se boste seznanili z novostmi in lahko postali aktivni v evropski mreži strokovnjakov za delo z osebami z demenco.
 
Za dodatne informacije smo vam na voljo po telefonu 04/58 689 364 ali e-pošti kpesjak@fzj.si.
 

Vljudno vabljeni!