05/04/2011

Število prijavljenih na prvem prijavnem roku

Spoštovane bodoče študentke, spoštovani bodoči študenti!


Obveščamo vas o rezultatih vpisa na VŠZNJ na prvem roku. Podatki so dosegljivi tudi na spletni strani Vpisne službe Univerze v Ljubljani.


- Redni vpis, Zdravstvena nega (VS): razpisanih 70 mest, prva želja 86 prijav, druga želja 97 prijav. Senat VŠZNJ je sprejel sklep o omejitvi vpisa.
- Izredni študij, Zdravstvena nega (VS): razpisanih 60 mest, prva želja 24 prijav, druga želja 26 prijav. Omejitve vpisa ni.
 
Vsem, ki ste se vpisali na VŠZNJ se zahvaljujemo za zaupanje in želimo uspešno opravljanje mature. Kandidate, ki še razmišljate o vpisu na izredni študij, vas vabimo, da nas obiščete na naši spletni strani in za informacije o študiju in šoli pokličete v Referat za študijske zadeve na tel. št. 04 5869 361. Pridružite se nam.

Več informacij o študiju dobite tukaj, predstavitveno brošuro najdete tukaj.

Visoka šola za zdravstveno nego Jesenice je sodobna, evropsko primerljiva šola na področju izobraževanja v zdravstveni negi. Učne baze zdravstvenih ustanov, kjer naši študentje opravljajo klinično prakso, nam priznavajo kakovost tako z vidika znanj naših študentov kot tudi z vidika organiziranosti pedagoškega procesa.


 

doc. dr. Brigita Skela Savič
D E K A N J A