16/08/2021

Cepljenje - poziv

Drage študentke, dragi študenti!

Poletje je čas, ko si nabiramo energijo za nove podvige in dosežke. Verjamem, da boste tudi tokratni oddih od študijskih in drugih obveznosti kar najbolje izkoristili, da se bomo oktobra srečali z novim elanom in idejami. A tudi v tem bolj brezskrbnem delu leta nas na vsakem koraku spremljajo novice, da živimo v zahtevnem obdobju.
Za nami sta že dve študijski leti, ki ju je zaznamovala epidemija, po napovedih pa tudi prihajajoče žal ne bo zelo drugačno.
Zagotovo si vsi že zelo želimo, da bi kljub temu študijski proces lahko v čim večji možni meri potekal v živo v naših predavalnicah in učnih bazah.
Ob tej priložnosti vas pozivam, da se odločite za cepljenje. Cepljenje je tista rešitev, ki nam bo jeseni lahko omogočila, da bomo študijski proces izvedli s čim manj motnjami ter pri tem v kar največji možni meri poskrbeli za zdravje in varnost – nas samih in svojih bližnjih.
Vsem, ki ste se že cepili, se za to dejanje iskreno zahvaljujem, ostale pa vabim, da k temu pristopite čim prej, da boste še pred začetkom študijskega leta pravočasno razvili potrebno raven zaščite.

Verjamem, da nam bo skupaj uspelo, in se že veselim naših srečanj v novem študijskem letu!

Lep pozdrav,
doc. dr. Sanela Pivač
dekanja