09/08/2023

Pomoč študentov/dijakov v domovih starejših občanov

Pozdravljene študentke in študenti Fakultete za zdravstvo Angele Boškin!

Slovenija se je v preteklem tednu znašla v hudi stiski, ki so jih povzročile naravne nesreče. Neustavljiva voda in zemeljski plazovi so uničili številne domove. Nekaterim ljudem je bila odvzeta tudi pot domov in v službo, zato številne zdravstvene organizacije čutijo posledice s pomanjkanjem kadra. Predvsem domovi starejših občanov prosijo za pomoč študentov in dijakov zdravstvenih smeri za pomoč in delo v teh kriznih časih.

Prosimo vas, da po svojih najboljših močeh poskušate priskočiti na pomoč ljudem v stiski, Vse študente, ki bi bili pripravljeni priskočiti na pomoč zaposlenim v domovih starejših občanov naprošamo, da izpolnijo spodnji obrazec, s katerim upravlja Ministrstvo za zdravje za potrebe kontaktiranja ter napotovanja študentov in dijakov v domove starejših občanov po celotni državi. 

Za vašo pripravljenost se vam vnaprej iskreno zahvaljujemo. V primeru kakršnihkoli dodatnih informacij smo vam na voljo preko elektronskega naslova info@pacienti.si ter na kontakt Žiga Metelko (041 364 477) - Sekcija študentov zdravstvene nege in babištva.

PRIJAVA: https://forms.gle/Fcut5m8AyfWRJSFQ8

 

Študentski svet Fakultete za zdravstvo Angele Boškin
Sekcija študentov zdravstvene nege in babištva