Eva Uršej, prof. šp. vzg., dipl. fiziot., asis.

Uršej Eva Email: eva.ursej@gmail.com
Govorilne ure: Vsak tretji četrtek v mesecu ob 14.30 po predhodnem dogovoru po elektronski pošti.

Kratek življenjepis

Asist. Eva Uršej, strok.sod. je leta 2008 diplomirala na Fakulteti za šport in leto kasneje na Zdravstveni fakulteti, smer fizioterapija, na Univerzi v Ljubljani. 
Svoje prve izkušnje na področju fizioterapije je pridobila na Ortopedski kliniki v Ljubljani, tri leta kasneje se je v želji po širjenju znanja zaposlila kot respiratorna fizioterapevtka na KO za anesteziologijo in intenzivno terapijo operativnih strok UKC Ljubljana, zadnja leta pa vodi samostojno samoplačniško fizioterapevtsko ambulanto v Ljubljani. 
Ves čas sodeluje tudi s športnimi klubi in organizacijami: OKS - Združenje športnih zvez (odprava na MOI Nanjing, EYOF Erzurum,...), moška odbojkarska reprezentanca, moška in ženska smučarska reprezentanca, rokometni klubi ter individualnimi športniki. 
Od leta 2015 sodeluje kot zunanja strokovna sodelavka s Fakulteto za šport Univerze v Ljubljani, pri izobraževanjih na področju fizioterapije in strokovnega usposabljanja v športu, predava ter vodi delavnice na različnih kongresih, konferencah ter simpozijih v Sloveniji in tujini.