Eva Uršej, prof. šp. vzg., dipl. fiziot., pred.

Uršej Eva Email: eva.ursej@gmail.com
Govorilne ure: po predhodnem dogovoru po elektronski pošti

Kratek življenjepis

Eva Uršej, pred. je leta 2008 diplomirala na Fakulteti za šport in leto kasneje na Zdravstveni fakulteti, smer fizioterapija, na Univerzi v Ljubljani. 
Svoje prve izkušnje na področju fizioterapije je pridobila na Ortopedski kliniki v Ljubljani, tri leta kasneje se je v želji po širjenju znanja zaposlila kot respiratorna fizioterapevtka na KO za anesteziologijo in intenzivno terapijo operativnih strok UKC Ljubljana, zadnja leta pa vodi samostojno samoplačniško fizioterapevtsko ambulanto v Ljubljani. 
Ves čas sodeluje tudi s športnimi klubi in organizacijami: OKS - Združenje športnih zvez (odprava na MOI Nanjing, EYOF Erzurum,...), moška odbojkarska reprezentanca, moška in ženska smučarska reprezentanca, rokometni klubi ter individualnimi športniki. 
Od leta 2015 sodeluje kot zunanja strokovna sodelavka s Fakulteto za šport Univerze v Ljubljani, pri izobraževanjih na področju fizioterapije in strokovnega usposabljanja v športu, predava ter vodi delavnice na različnih kongresih, konferencah ter simpozijih v Sloveniji in tujini.
 

Bibliografija/COBISS